Despre Noi

Startup Legal Lab

Ești pe mâini bune

În decursul ultimilor ani am identificat principalele provocări ale mediului de afaceri, iar prin proiectul Startup Legal Lab oferim soluțiile verificate ca fiind viabil

Un proiect Cărăbaș Lungu dedicat antreprenorilor și startup-urilor, prin care dorim să contribuim la dezvoltarea ecosistemului antreprenorial românesc cu expertiza legală pe care echipa noastra o deține. Având un background juridic sold, dar totodată și o experiență antreprenorială directă, în decursul ultimilor ani am identificat principalele provocări ale mediului de afaceri, iar prin proiectul MyLawyer oferim soluțiile verificate ca fiind viabile.

MyLawyer vrea să devină un membru al echipei tale si sa iti fie alaturi in drumul tau spre succes. Stim din proprie experienta ca antreprenoriatul nu este usor (dar cu satisfactii deosebite!) asa ca vrem sa iti dam o mana de ajutor acolo unde ne pricepem mai bine: la chestiunile juridice.

O să îți fim alături prin resursele ce le vei găsi pe website-ul nostru sau pe rețelele de socializare (tutoriale video, workshop-uri, webinarii, articole de specialitate etc.), prin consultanța de specialitate cu care putem să contribuim la dezvoltarea afacerii tale dar și cu rețeaua noastră de experți din diferite domenii.

Nu ezita sa ne cauți, indiferent că ai o problemă juridică actuală sau pur și simplu vrei să ne cunoaștem.

Știm că resursele tale sunt limitate! Așa că ceea ce am reușit să adunăm în anii de experiență alături de antreprenori putem oferi comunității prin intermediul unor produse dedicate ce folosesc procese automatizate și proceduri bine definite care simplifică munca noastră. Acest fapt se reflectă direct în costurile pe care tu va trebui să le suporți.

Fie că ești un antreprenor din zona tech, din industriile creative, o societate cu vechime în piață, sau pur și simplu un om cu idei inovative în zona de business, ne-ar face plăcere să ne cunoaștem. Scrie-ne cateva cuvinte despre tine mai jos și te vom contacta.

Dacă timpul tău este foarte limitat și nu crezi că ai timp să povestim acum, dar totuși crezi că ai nevoie de noi, poate te ajută unul din pachetele pregătite special pentru afacerea ta mai jos.

Coordonator proiect

Mihai Cărăbaș